No 48. Lrg IM 2/43, Bandar Indera Mahkota 2, 25200, Kuantan, Pahang. Merupakan rumah teres 2 tingkat yang mempunyai 3 bilik tidur + 1 bilik serbaguna, 2 bilik air.

Wednesday, May 5, 2010

Ruang Dapur

Tidak lengkap rasanya, percutian anda jika tidak dimasukkan dengan perancangan menu bersesuai. Di Ruang Dapur disini, kami menyediakan pelbagai alat kelengkapan memasak (untuk mereka yang ingin berjimat kos daripada makan diluar) seperti :
1. Dapur dan peralatan memasak
2. Peti ais beserta dengan 2 botol air mineral
3. Air masak tersedia dalam Penapis Tadahan Air
4. Periuk nasi, Pembakar roti, Pengisar
5. Pemanas air elektrik dengan teh dan gula
6. Set 'Glassware' & 'Diningware'


Untuk keselesaan pengunjung menikmati makanan, Ruang Makan dilengkapi dengan kipas siling dengan set meja 4 kerusi dan tisu. Selamat menjamu selera.....

2 comments:

  1. Senang tak nak order pizza ke, mcDonald ke hantar ke rumah? Macam 24hours Pizza Delivery tu. Kalau malas2 nak keluar makan ke, boleh call je. Thx - Joe, KL.

    ReplyDelete
  2. Joe KL: Yup..sure sangat mudah kerana lokasi ini amat strategik berhampiran dengan pusat bandar. So tiada alasan penghantaran tidak dapat dilakukan. Kawasan gerai-gerai makan pun sebenarnya amatlah mudah didapati. Yang terdekat hanya berjalan kaki kurang 5 min dr homestay ini.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kiriman mesej yang diberikan